Varhaiskasvatus-messut on suunnattu varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Tapahtumassa vierailee joka vuosi yli 2000 varhaiskasvattajaa.

Tervetuloa kouluttautumaan, tutustumaan näyttelyn tarjontaan, tapaamaan tuttuja, verkostoitumaan ja viihtymään Wanhaan Satamaan Pe 6.10.2017 klo 8-16!

  • Yksi maksullinen seminaari KATSO LISÄÄ >>
  • Useita maksuttomia seminaareja ja tietoiskuja KATSO OHJELMA >>
  • Kaikkiaan käytössä yli 1200 seminaaripaikkaa
  • Näyttelyssä n. 70 näytteilleasettajaa - Näytteilleasettajaluettelo ja pohjakartta julkaistaan myöhemmin
  • Maksuton sisäänpääsy! 

  

Aika ja paikka

Varhaiskasvatus-messut 2017 järjestetään Helsingissä Wanhassa Satamassa perjantaina 6.10.2017 klo 8.00–16.00. Luennot klo 9.00 alkaen. Osoite on Pikku Satamakatu 3-5, 00160 HELSINKI  Näytä kartalla

 

Rekisteröinti

Tapahtuman sisäänpääsy on maksuton, mutta rekisteröityminen vaaditaan. Rekisteröitymällä joko ennakkoon netin kautta tai tullessasi paikanpäälle, pääset tutustumaan näyttelyalueeseen ja osallistumaan maksuttomiin seminaareihin. Suosittelemme rekisteröitymään nettilomakkeella ennakkoon. Tällöin vältyt jonottamiselta.

PÄÄSET REKISTERÖITYMÄÄN TÄSTÄ

Huom! Maksullisen seminaarin salin F ilmoittautuneiden ei tarvitse täyttää rekisteröitymislomaketta. Heille on varattu oma rekisteröintipiste tapahtuman infon vastapäätä.

 

Mukana noin 70 näytteilleasettajaa

Näyttelyssä on mukana noin 70 näytteilleasettajaa, joiden tuotteisiin ja palveluihin osallistujien kannattaa tutustua. Messuilla voi myös tehdä hankintoja niin työpaikalle kuin kotiinkin. 

 

Saapuminen Wanhaan Satamaan

Helsingin keskustasta kävellen 2 km kävelymatka, tai 8 min. raitiovaunulla 4 tai 4T.
Lähin pysäkki on Kauppiaankadun pysäkki n.200m päässä.

 

Pysäköinti 

Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy Wanhan Sataman läheisyydestä, etenkin terminaalin alueelta. Pysäköintimahdollisuudet kartalla >> (pdf)

 

Messutoimisto/info

Messutoimisto sijaitsee sisääntuloaulassa.

  

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä.

 

Pankkiautomaatti

Lähin pankkiautomaatti löytyy Katajanokan puiston vierestä (Satamakatu 3) tai Katajanokan terminaalista (Katajanokanlaituri 8).

 

Ravintolapalvelut

Wanhassa Satamassa palvelee tapahtuman aikana Royal Ravintoloihin kuuluvat Ravintolat. Ravintolat löytyvät tapahtuman pääsisäänkäynnin läheisyydestä.

Wanhan Sataman läheisyydestä löytyy useita lounaspaikkoja.

Katajanokan vanha vankila

Kaksi Kanaa

Scandic Grand Marina

Löydät lisää lounaspaikkoja

 

Additional information