VARHAISKASVATUKSEN 
JOHDON JA ASIANTUNTIJOIDEN SEMINAARI
Congress Paasitorni, Helsinki 8.-9.6.2017  

Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan on syytä päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta.

Varhaiskasvatuksen johdon ja asiantuntijoiden seminaari järjestetään kesäkuussa jo kuudennen kerran. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin.

Seminaari on tarkoitettu varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville päättäjille ja asiantuntijoille. Tule mukaan haastamaan asiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa historialliseen ja tyylikkääseen Paasitorniin Helsingin Hakaniemeen.

Ilmoittaudu>>


Ohjelma

Ohjelmassa tuttuun tyyliin luvassa ajankohtaisia ja toivottuja teemoja alan parhaiden asiantuntijoiden ja valovoimaisten puhujien esittäminä.

Avaa ja tulosta tapahtuman ohjelma aikatauluineen >> (pdf)

Katso puhujien tarkemmat esittelyt tästä linkistä >> (pdf) 

 

Seminaarin hinta

290,00€ + alv.24% sisältäen ohjelman ja siihen merkityt lounaat ja kahvit.
Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 5.5.2017 mennessä.

 

Info osallistujille

Lisää infoa käytännön järjestelyistä paikan päällä löytyy täältä lähempänä tapahtumaa.

 

Kysy majoitustarjousta

Kysy majoitustarjousta Cumulus City Hakaniemestä koodilla "VARHAISKASVATTAJA". Pääset varaamaan majoituksen joko sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai puhelimella 020 055 055 tai TÄSTÄ LINKISTÄ >

Seminaaripaikan ympäristössä Hakaniemessä on myös useita muita majoitusvaihtoehtoja.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 8.5.2017. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. 

Lisätiedot

Diane Galbraith, puh. 050 565 9440, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Additional information